Bruksprovet

Tror att det är något allvarligt fel på mig!

Har lite för lite att göra på kvällarna så nu under veckan har jag roat mig med att vara inne på equipes sida var dag för att hålla kolla på filmer, bilder och omdömen från hingstarna på bruksprovet på Flyinge. Det är tyvärr inte så många hingstar med i år men det är väldigt intressant att sitta och kika på.

 

Högt på min önskelista står treåriga Floricello som är ytterst fin. Ingen lovande hoppförmåga men rör sig ytterst fint.

Bland hopphästarna så fattade jag tyckte för fyraåriga Magic Park som är luftig och fin och femåriga Cardento avkomman Corporal.

 

Tycker att det var varit lite blandat på det sätt som alla har visat sina hingstar både på löshoppningen, exteriörsbedömningen och den uppsuttna ridningen. Ska bli kul att se när testryttarna kommer att sitta på dem.


Fina Floricello skulle väll passa bra här uppe i Norrlands skogar ;)


Uppdatering!!!

Ja nu är det dags igen, har varit väldigt segt med det här bloggandet. Min tillvaro känns fortfarande lite kaosartad men börjar bena upp sig lite i taget.

 

För tillfället lever jag i min resväska för jag har nämligen FÅTT JOBB!!!!

Jobbar nu för tiden i Vännäs, har dock inte fått vår lägenhet ännu så Johan bor i Ö-vik och jag bor i Umeå på vardagarna och Ö-vik på helgerna och håller på att pendla en massa.

Det är bara fram tills april och sedan kan vi få ett riktigt HEM.

Trivs i alla fall riktigt bra även fast jag bara är inne på min andra vecka nu.

 

Kommer möjligen att bli att en liten pålle kommer att få följa med mig hit upp när vi väl flyttar (inte min egen stjärna dock). Skulle dock bli väldigt glad om det nu blir så. Mer säger jag inte för tillfället…

 

Är just för ögonblicket väldigt förkyld och hoppas på mirakel att jag ska dansa upp ur sängen imorgon frisk som en nötkärna.

 

Nu blir det inte mer för idag utan jag får försöka skärpa mig med detta. Ge mig en spark i röven annars!



RSS 2.0